De 24 jarige Emilio Jansen is, naast student Assistent Horeca, een begenadigd muzikant. Met zijn nieuwste hit ‘Sinds jij er bent’ heeft hij zijn eerste officiële videoclip gereleased. Het nummer gaat over je weer goed kunnen voelen ondanks dat je tegenslagen hebt gehad.

En dat is niet onopgemerkt gebleven: De videoclip heeft na slechts 5 dagen al meer dan 15 000 views op Youtube! Verschillende mensen, waaronder Errol Zimmerman en advocaat Peter Plasman hebben hun positieve mening geuit over zijn videoclip.

Emilio komt van oorsprong uit Delfzijl, maar verhuisde op elfjarige leeftijd naar Antwerpen. Daar voetbalde hij bij verschillende clubs, waaronder Club Brugge. Tijdens zijn voetbal carrière was het maken van muziek voor Emilio al van groot belang. Hij ging de hele dag naar school, vervolgens 4 keer in de week voetballen en bracht alle overige uurtjes door in de studio. Samen met een groep jonge artiesten heeft hij meegewerkt aan het project RESPECT, wat bestond uit een single die werd uitgebracht. De opbrengst hiervan was bedoeld voor een goed doel in Afrika.

Na vele jaren zijn passie voor voetbal en muziek te combineren, heeft hij uiteindelijk toch besloten om zich volledig te focussen op de muziekwereld. En met succes! Emilio heeft zijn eigen stijl weten te creëren, welke varieert van Dirty House tot R&B en alles wat daar tussen ligt.

Benieuwd naar de veelbekeken videoclip? Op deze online-kanalen is meer te zien en te horen van Emilio:

https://www.facebook.com/emiliojansen100
https://twitter.com/emilio_jansen
https://www.instagram.com/emilio.jansen