Geslaagde workshopmiddag mbo inqubator 23 januari 2020

wat een leuke middag, het was helemaal niet saai!”

 
“hier gaan we vaker heen”
 
“Iep haar verhaal zit vol van inspiratie en een prachtig voorbeeld van persoonlijk leiderschap”
 
“dit was echt interessant, kunnen we zelf ook onderwerpen aandragen? Kan het een volgende keer gaan over boekhouden en geldzaken?”
Een paar opmerkingen van studenten. Tuurlijk nemen we jullie tips en tops mee in het komende programma!
Het was een leuke, interactieve en leerzame middag! Iep Bergsma vertelde over haar mbo-opleiding, de droom die ze toen al had om fotografe te worden, en hoe negatieve adviezen haar niet tegenhielden.
Nu 22 jaar, de fotografe van vrouwelijke ondernemers en auteur van Picture Perfect; een boek over het maken van de beste foto’s, reportages en Instafeeds. Ze is ervan overtuigd dat als je beelden kloppen met jouw verhaal en met wat jij wilt uitstralen, de impact ervan veel groter is. Een verhaal vol inspiratie en een prachtig voorbeeld van persoonlijk leiderschap.
Edufac, een jong bedrijf wat studenten en onderwijs nog meer wil faciliteren rondom ondernemen nam ons mee in de wereld van digitaal ondernemen, ontelbare mogelijkheden om producten online aan te bieden: ‘as your service’. We hebben de bedrijven van de studenten echt in het midden gezet en met elkaar bruikbare tips en adviezen bedacht.
Topmiddag met topstudenten. Graag zien we jullie in maart bij het volgende event van MBO Inqubator!