Launch Game 2017

Fotografie door SpaceX, via Unsplash.

Het Ondernemerscollege is op zoek naar doeners. Op dinsdag 12 december organiseert Inqubator met IPF tussen 12.00 en 17.00 uur de Launch Game. Een spannend en levensecht ondernemerschapsspel waarbij je de eerste twee jaar van een startup in één middag doorloopt!

Wat precies?

Onder het genot van (gratis!) eten en drinken ga je in teams aan de slag met een nieuw bedrijfsidee. Met behulp van de verschillende bedrijfsadviseurs probeer je samen met je team als eerste de launching customer te vinden en het spel te winnen.

Meedoen

Dus: ben jij een ondernemende student, of wil jezelf juist uitdagen om meer ondernemend te worden? Dan moet je gewoon meedoen. Je kunt je gratis aanmelden via eventbrite: https://launchgame.eventbrite.nl of hier via ons website.  Let op: VOL=VOL. Check ook de Launch-Game poster!!!!!


Waarom je deze kans krijgt

Samen met Inqubator Leeuwarden organiseert het Ondernemerscollege workshops en events om het ondernemerschap in Friesland vorm te geven. Zo dragen we een steentje bij aan een ondernemende regio, waar jonge mensen hun kansen zien en pakken.

Meedoen aan dit soort competities daagt je uit en helpt je ook om in te zien dat je soms veel meer kunt dan je denkt. Doe daarom mee. Gun jezelf een super ervaring en deel dit samen met andere studenten.