Reminder: workshop Patenten en octrooien!

 

Gratis workshop over patenten en octrooien

Studenten en collega’s van het Friesland College en alle andere geïnteresseerden! Volgende week dinsdag 14 november organiseert het Ondernemerscollege samen met Inqubator Leeuwarden weer een workshop om jou als (oriënterend) ondernemer te ondersteunen. Onderwerp dit keer: patenten en octrooien.

Tussen 13.30 en 15.00 uur ben je van harte welkom in De Kanselarij aan de Tweebaksmarkt in Leeuwarden om deel te nemen aan deze verhelderende workshop. Centraal daarin staat de vraag waarom patenten en octrooien zo belangrijk zijn voor jou als (startend) ondernemer. Een must voor iedereen die zich verder wil bekwamen in ondernemerschap.

Dynamiek en inspiratie

Eerlijk is eerlijk, via Google kun je ook veel te weten komen. Maar als je echt serieus aan de slag wilt, dan kun je eigenlijk niet om onze workshops heen. Dat is toch ook veel dynamischer en inspirerender dan (weer) voor je computer zitten met je scherm als enig gezelschap…?

Meer weten over de workshop? Aanmelden? Klik dan hier agenda

Bij veel aanmeldingen krijgen studenten en medewerkers van het Friesland College voorrang!

Reeks workshops

Het Ondernemerscollege en Inqubator Leeuwarden ondersteunen tezamen ondernemerschap. Dat doen we niet alleen bij het Friesland College, maar ook bij een brede groep geïnteresseerden in de regio. Onder meer door een reeks workshops, waarvan deze over patenten en octrooien er een is.

Weten welke workshops er nog meer op het programma staan? Bezoek regelmatig onze site!