Partner worden! Want…

Lijkt het je wat om partner te worden van het Ondernemerscollege? Super! Maar wat hebben wij jou te bieden? En ook, wat verwachten wij van jou?

Projecten/Events

Een Ondernemerscollege partner is per definitie iemand/organisatie met wie we samen projecten opzetten. Of anders aan elkaars projecten/events meedoen. En wát we precies doen hangt óók af van wat jij als partner voor ogen hebt. Samen gaan we een gesprek aan over de vraag: wát kunnen we doen met ondernemerschap/ondernemendheid en/of sociale vraagstukken? Ook nemen we zelf initiatief voor projecten en events, maar dan zoeken we heel gericht naar partners. Kort gezegd, we weten je te vinden.

Friesland College – Inside!

Door samen te werken met het Ondernemerscollege krijg je automatisch toegang tot ons netwerk en de nodige faciliteiten binnen en buiten het Friesland College. Dat is niet niks. Friesland College staat stevig in de maatschappij, heeft 10.000 studenten (200 opleidingen), een breed netwerk en prachtige locaties als uitvalbasis. Kijk ook naar onze  locaties pagina!

Spotlights

Als partner word je, tijdens events en projecten, door ons zichtbaar in beeld gebracht. Dit loopt via onze social-media accounts en de website. Zichtbaarheid is belangrijk. Vastleggen (publiceren) is een ode aan al het goede werk dat wordt gedaan. Wij staan dan ook achter de events waar we aan meedoen en zetten jou (ah, onszelf ook) graag in de spotlights.

Heb je al een idee? Get in touch

We streven naar structurele samenwerkingen die we elk jaar weer realiseren.  Hoewel.. terwijl we graag duurzame samenwerkingen aangaan, soms is één goed project precies wat nodig is. Dus, heb je een idee? Get in touch. Mailen kan naar onze front-office.