Handige links

Hieronder vind je diverse inspirerende en praktische links op het gebied van ondernemerschap en ondernemende vaardigheden. Zijn we er nog een paar vergeten? Geef ons dan even een seintje dan plaatsen we hem erbij!

Sprout
Sprout is een online magazine en een inspiratiebron voor ondernemers die willen groeien.
www.sprout.nl

Kamer van Koophandel
Hier vind je advies en informatie over een bedrijf starten of overnemen, financiering, innoveren, internationaal ondernemen en het werken als zzp’er.
www.kvk.nl

ZZP Nederland
Starten als zzp’er? Hier vind je alles over de wet- en regelgeving, laatste nieuws en ontwikkelingen op het gebied van zelfstandig ondernemerschap.
www.zzp-nederland.nl 

Business Contact Dagen

Business Contact Dagen Noord is hét netwerk- en zakenevent waar ondernemers en organisaties zichzelf presenteren. Het event vindt meestel plaats in maart.
www.bcdn.nl

Freelunch Webinars
Met Freelunch webinars kan je tijdens je lunch (of later) een gratis online webinar volgen van toonaangevende sprekers op het gebied van marketing, ondernemen of communicatie.
www.onlineseminar.nl/freelunch 

Ondernemersplein
Wat moet je regelen als je voor jezelf begint? Welke vergunningen hebt je nodig voor een uitbreiding van je pand? Al de antwoorden op je ondernemersvragen vind je op één plek bij het Ondernemersplein.
www.ondernemersplein.nl

Frankwatching
Frankwatching is dé plek voor iedereen die zich bezig houdt met of interesse heeft in marketing, communicatie, social media en tech. Handige tips en content zowel online (via artikelen, webinars, vacatures en downloads) als offline (via trainingen, events en boeken).
www.frankwatching.com

© Copyright - Ondernemerscollege | Friesland College