Over ons

Wat is het Ondernemerscollege?
Door technologische ontwikkelingen en de flexibilisering van de arbeidsmarkt ontstaan er nieuwe vormen en initiatieven rondom werk! Steeds meer studenten beginnen voor zichzelf en willen zich zo goed mogelijk voor bereiden op de arbeidsmarkt van morgen.

Daarom is er het Ondernemerscollege!
Het Ondernemerscollege is een initiatief van het Friesland College en gericht op verbinding, innovatie en samenwerking. Met docenten, partners en het bedrijfsleven creëert het Ondernemerscollege een uitdagende leer/werkomgeving voor ondernemende MBO studenten.

Samen werken we aan nieuwe businessconcepten en maatschappelijke vraagstukken. Samen werken we aan de arbeidsmarkt van morgen, dat is het Ondernemerscollege!

Ontdek ons in 2 minuten

Wie zijn we?
Het ondernemerscollege bestaat uit een enthousiast team van docenten en ondernemers. Vanuit passie en ondernemerschap werken wij samen met onze partners aan een uitdagend leer/werk aanbod voor onze studenten! Hierbij staat verbinding, innovatie en samenwerking centraal.

Vragen of gewoon en keer sparren over samenwerking? Neem dan contact met ons op. 

Voor wie is het Ondernemerscollege?
Het Ondernemerscollege is de verbindende schakel voor studenten, docenten en bedrijfsleven. Ontdek hier verder wat wij voor jou kunnen betekenen.