Keuzedeel Ondernemerschap MBO

Ondernemerschap MBO (niveau 3&4)

Wil je leren ondernemen in een team? Samen werken aan nieuwe business concepten met het keuzedeel “Ondernemerschap MBO” ga je in een groepje van 6 studenten voor één jaar in teamverband een bedrijf runnen. Je krijgt een zakelijke bankrekening en de mogelijkheid om d.m.v. aandelen startkapitaal te vergaren. Je gaat  dus écht ondernemen met écht geld, échte producten en échte klanten.

Naast een theorie en praktijkprogramma bestaat het keuzedeel “MBO Ondernemerschap“ uit een aantal inspirerende workshops en bijeenkomsten. Deze helpen jou en jou teamleden bij een succesvolle aansluiting in de praktijk. Zo leer je alles rondom succesvol netwerken, online profileren via social media, het werken met een Business Canvas Model maar ook alles rondom de wereld van patenten en octrooien.

Met het keuzedeel Ondernemerschap MBO zit je niet alleen op school maar run je samen een eigen bedrijf. Is jullie bedrijfsconcept een groot succes en wil je samen werken aan een doorstart in de praktijk? Dan helpen wij jullie verder met een eigen werkplek, professionele begeleiding en de introductie bij verschillende netwerken en ondernemers. Voor dit keuzedeel maakt het Ondernemerscollege gebruik van de lesmodules van Jong Ondernemen Nederland en werkt samen met Inqubator Leeuwarden. Inqubator Leeuwarden is dé hotspot voor studentondernemers, startups en professionals. (http://inqubator.nl).

Dus werk je graag in een team? Ben je ondernemend en wil je graag ontdekken waar jouw passie ligt? Kies dan voor het keuzedeel “Ondernemerschap MBO”.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE.

Titel:   Ondernemerschap MBO

Start:   september 2017

Tijd:     dinsdag of donderdagmiddag (14:15-18:00)

Plaats: Heerenveen of Leeuwarden

Uren:   480

Kosten: € 50,00 (Licentie ‘Jong Ondernemen’)

Gewenst niveau: 3, 4

Toelatingseisen: n.v.t.

Materiaal: Bring your own device

© Copyright - Ondernemerscollege | Friesland College