Handige links

Hieronder vind je diverse inspirerende en praktische links op het gebied van ondernemerschap, talentontwikkeling en ondernemende vaardigheden. Zijn we er nog een paar vergeten? Geef ons dan even een seintje dan plaatsen hem erbij!

Ondernemend.nu

Ondernemend.nu is dé digitale toegangspoort tot alle relevante informatie over ondernemen en ondernemerschapsonderwijs in Nederland. Ondernemend.nu biedt een platform waar informatie en kennis wordt gedeeld en wordt opengesteld voor iedereen die betrokken is bij, geïnteresseerd is in en/of wil deelnemen aan ondernemerschaps-onderwijs, zoals: studenten, docenten, scholen, bestuurders, bedrijven, instanties en ouders.
http://www.ondernemend.nu

Jongbus
JongBus organiseert workshops, toernooien en andere activiteiten rondom ‘ ondernemerschap’ op middelbare scholen en hoger onderwijs.
www.jongbus.nl

Sprout
Sprout is een online magazine en een inspiratiebron voor ondernemers die willen groeien.
www.sprout.com

College Arena
College Arena is een initiatief van ROC Friese Poort, Friesland College, Nordwin College, Stenden en NHL Hogeschool. Dit jaar is de organisatie in handen van ROC Friese Poort. In een reeks van drie bijeenkomsten kunnen gasten vanuit het bedrijfsleven en uit het onderwijs – docenten én studenten – aanschuiven bij interviews met interessante gasten. De thema’s zijn actueel en interessant voor iedereen. Het is vooral de bedoeling dat het publiek volop vragen stelt; verrassend en ook het liefst diepgaand. Leuk en leerzaam voor iedereen.
www.collegearena.nl

Kamer van Koophandel
Hier vind je advies en informatie over een bedrijf starten of overnemen, financiering, innoveren, internationaal ondernemen en het werken als zzp’er.
www.kvk.nl

Bedrijvencontactdagen
Business Contact Dagen Noord is hét netwerk- en zakenevent waar ondernemers en organisaties zichzelf presenteren. Het event vindt meestel plaats in maart.
www.bcdn.nl

SBB
Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben. Met SBB is er één loket en één werkwijze voor leren in de praktijk. Op SBB vind je ook alle informatie rondom keuzedelen.
www.s-bb.nl

Freelunch Webinars
Met Freelunch webinars kan je tijdens je lunch (of later) een gratis online webinar volgen van toonaangevende sprekers op het gebied van marketing, ondernemen of communicatie.
www.onlineseminar.nl/freelunch 

Ondernemersplein
Wat moet je regelen als je voor jezelf begint? Welke vergunningen hebt je nodig voor een uitbreiding van je pand? al de antwoorden op je ondernemersvragen vind je op één plek bij het ondernemersplein
www.ondernemersplein.nl 

Frankwatching
Frankwatching is dé plek voor iedereen die zich bezig houdt met of interesse heeft in marketing, communicatie, social media en tech. Handige tip en content zowel online (via artikelen, webinars, vacatures en downloads) als offline (via trainingen, events en boeken).
www.frankwatching.com

© Copyright - Ondernemerscollege | Friesland College