De Commerciële Club Leeuwarden is trefpunt voor ondernemers door verbindende activiteiten.

De club – opgericht in 1949 – telt op dit moment ruim 350 leden. Ze zijn afkomstig uit praktisch alle segmenten van het bedrijfsleven uit Leeuwarden en wijde omgeving. De vereniging heeft onder andere ten doel het inzicht van leden in vraagstukken van economische, financiële en maatschappelijke aard te verdiepen. Ook willen we de leden door onze zakelijk treffende activiteiten met elkaar verbinden.

Lunchbijeenkomsten


Jaarlijks organiseren we een aantal lunchbijeenkomsten waar specifieke deskundigen inleidingen houden over ontwikkelingen binnen hun vakgebied.
Sprekers in 2013 waren onder andere: Cor van der Geest, Mark Rutte, Jeroen van der Veer, Gerard Duursma, Marc Blees en Jeroen den Tex.
In het verleden hadden we Gerrit Zalm, Wim Kok, Wim Dik, Frits Bolkestein, Cor Boonstra, Ed Nijpels, Olivier van Duijn, Stacey Rookhuizen, Jacqueline Zuidweg en Onno Ruding te gast.
De lunchbijeenkomsten zijn in het Oranje Hotel in Leeuwarden.

Mentorprogramma Friesland

Veel van de contacten van het CCL zijn als mentoren en netwerkcontacten via het Mentorprogramma Friesland te benaderen! Dus heb je iemand van het CCL in beeld, of wil je banden leggen, dan kun je het ook via Mentorprogramma Friesland proberen.