TRENDSHIP 2018: BRING THE TALENT.

Trendship Talent is een coproductie van Noordelijke onderwijs en Trendship. Samen brengen we inspiratie, kennis, en waardevolle ervaringen aan al onze studenten. Friesland College stapt er nu ook in, oh-yes, samen met Hanze Hogeschool, NHL en Noorderpoort.

So, what’s the deal? In samenwerking met  Trendship trakteren we onze jonge talenten op een ochtendprogramma vol innovatie, technologie, inspirerende verhalen en ervaringen op 18 – 10 – 2018, @ Martini Plaza in Groningen. Het Ondernemerscollege is er natuurlijk bij, maar dat weet je.

De grote vraag is: who’s next?  Wie gaat een bedrijfje beginnen, wie gaat op de werkvloer een verschil maken, wie gaat iets doen, NU en niet morgen?

We gunnen het iedereen, een aha moment, maar voor onze studenten organiseren we het. Om ze dat zetje te geven is Trendship echt een uitkomst. Influencers krijgen er een podium en the new kids on the block, our kids, krijgen de aandacht.

De line-up bestaat uit influencer manager Omar Kbiri, programmamaker Gwen van Poorten. Maar ook Tim van der Wiel, en Steven Uitentuis, topmannen van respectievelijk GoSpooky en Swapfiets, zijn van de partij. Beide startups gingen in nog geen twee jaar tijd naar een miljoenenomzet. Hoe ze dat realiseerden, vertellen ze tijdens Trendship Talent.

We zijn alvast more than pleased over de partnership tussen Friesland College en Trendship. Onze nieuwe partner heeft een goede reputatie en we zijn erg benieuwd naar het evenement. Bring it. Volgende week doen we uitgebreid verslag.