Serious Request: studenten in (vlog) actie!

De studenten van het keuzedeel Sociaal Ondernemend Gedrag hebben, als hun hoofdopdracht, zelf gekozen om Serious Request te steunen. Hun missie is om geld in te zamelen voor het goede doel, en vervolgens naar Appeldoorn af te reizen en hun bijdrage persoonlijk af te leveren.

 

Vloggen om aandacht

Om meer aandacht voor hun project te krijgen zijn ze nu aan het vloggen. Ze hebben al twee vlogs gepubliceerd, en wij steunen ze graag door deze ook met jullie te delen. De vlog’s zelf geven je meer informatie over wat JIJ kan doen om hun te helpen, en zo het goede doel te steunen. We beginnen met de tweede vlog hieronder, want daar vragen ze ook direct om jullie hulp!

VLOG 2:

VLOG 2 – Sociaal ondernemend gedrag

Studenten van het keuzedeel Sociaal Ondernemend Gedrag organiseren een sponsoractie voor 3FM Serious Request. Inmiddels zijn de studenten al druk bezig met de voorbereidingen. Bekijk hier hun tweede vlog!

Geplaatst door Friesland College op woensdag 15 november 2017

VLOG 1:

VLOG 1 Sociaal ondernemend gedrag

Onze studenten volgen naast hun basisdeel en profieldelen ook keuzedelen – Voor het keuzedeel 'sociaal ondernemend gedrag' organiseren deze studenten een evenement om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request. De komende weken word je doormiddel van 'vlogs' op de hoogte gehouden!

Geplaatst door Friesland College op donderdag 9 november 2017

SERIOUS REQUEST 2017

“In conflictgebieden, zoals in Nigeria en de Democratische Republiek Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.”