Avondschool voor jonge ondernemers in Friesland

Fotografie: Simon Abrams via Unsplash.

Je bent tussen de 18 en 30 jaar en hebt de ambitie om een eigen bedrijf te starten. Daarom is de EigenBaas Avondschool echt wat voor jou. 

Op de EigenBaas Avondschool leer je stap voor stap –  en gratis! –  wat ondernemerschap inhoudt en ook leer je je eigen ondernemingsplan schrijven. En dat alles in slechts tien avonden. Doe dus mee! Ontdek je kwaliteiten als ondernemer en start tijdens de EigenBaas Avondschool je eigen bedrijf!

Voordelen:

– samen met andere jonge ondernemers aan de slag

– praktische opdrachten

– lokale ondernemers als gastdocent

– opbouwen van je netwerk.  

Aanmelding en meer informatie:

Deelname aan de cursus is gratis, maar meld je zo snel mogelijk aan want VOL is VOL. Doe dat in ieder geval voor 17 november! De training start eind november in Sneek. Je kunt je aanmelden door te mailen naar mail 1 of mail 2 onder vermelding van Avondschool De EigenBaas. Meer informatie vind je op de flyer van De EigenBaas Avondschool  .

Samenwerken aan ondernemen en ondernemerschap in Friesland

Projectleider van het Ondernemerscollege Sonja Dijkstra zoekt samen met Arjen van der Werf van De Talenten Coöperatie talent voor deelname aan een mooi en adequaat cursusaanbod. Het Ondernemerscollege ondersteunt op deze wijze ondernemen en ondernemerschap in Friesland. De Avondschool is een samenwerking van @DeTalentenCoöperatie, @Qredits en MiXL.