Aanschuiven bij Jong Business Loge van SC Heerenveen? Lees hoe!

Ondernemende studenten van het Friesland College!  Lijkt het jullie leuk om een educatieve-netwerk-bijeenkomst met andere jonge ondernemers bij te wonen @ SC Heerenveen? En een thuiswedstrijd van Heerenveen als toetje? Lees dan snel door.

SC Heerenveen is in het seizoen 2017/2018 gestart met de Jong Business Loge. De Loge is speciaal voor Jonge Ondernemers en Young Professionals. Het Ondernemerscollege biedt eigen studenten ook de mogelijkheid om aan te schuiven. Noflik? Ja, en heel waardevol om te netwerken én leren. Bijvoorbeeld via de workshops die er worden gegeven. 

Vrijdag a.s. zijn we met onze ondernemende studenten er weer  bij tijdens de wedstrijd Heerenveen-Sparta! Daarom, ben jíj een ondernemende student van het Friesland College (of ken je er één) en lijkt het je straks ook leuk om deel te nemen met de Jonge Business Loge? Neem dan contact op met het Ondernemerscollege en wie weet ben jij de volgende keer ook van de partij! En wanneer is de volgende keer? Zaterdag 24 februari 19:45 uur, sc Heerenveen – Excelsior !