Paula Bijvoets nieuwe projectleider Ondernemerschap

Paula Bijvoets is de nieuwe projectleider Ondernemerschap! Zij is daarmee de officiële opvolger van Sonja Dijkstra die eerder dit jaar naar Drenthe College vertrok. Paula gaat in fasen haar werkzaamheden oppakken en hoopt in januari volledig aan de slag te gaan. Paula, welkom!

Het heeft even geduurd, maar het is eindelijk zover. Ondernemerschap heeft een nieuwe projectleider! Paula  heeft op dit moment meerdere functies en zal daarom haar huidige werkzaamheden gefaseerd oppakken. We verwachten dat Paula in januari volledig aan de slag gaat in haar nieuwe rol.

Paula zal zich in haar nieuwe functie  vooral richtten op activiteiten om ondernemerschap bij studenten te bevorderen, en deze te faciliteren vanuit netwerken. Ook zal ze de beleidskant in trends en visie vervullen. Daarbij koppelt Paula rolmodelschap nog steviger aan ondernemerschap, zowel nationaal als internationaal.

Paula heeft er enorm veel zin in en gaat in de aanloop naar het nieuwe jaar steeds meer zaken oppakken, netwerken en vooral de tijd nemen om zich in te lezen en kennis te maken met – voor haar – nieuwe naaste collega’s!